Βιβιαν Φατουρου

Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών
Cerved Property Services

Βιβιαν Φατουρου

Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών
Cerved Property Services

Biography

Η Βίβιαν Φατούρου είναι Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών της Cerved Property Services, εταιρία του ιταλικού ομίλου Cerved Group.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των χρηματοοικονομικών και της τραπεζικής, τα τελευταία χρόνια διετέλεσε επικεφαλής εμπορικών και εταιρικών διεθνών δραστηριοτήτων στη Γαλλία, αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και τιτλοποίησης απαιτήσεων στην Ελλάδα, στη γαλλική τράπεζα BNP Paribas.

Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο Pierre Mendes France Grenoble, με εξειδίκευση στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο. Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια εμπορικών υποθέσεων από το CEDR UK και από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Είναι συν επικεφαλής του δικτύου Lean In Network Greece (Athens), μέλος της διεθνούς οργάνωσης Lean In. org που ασχολείται με τα θέματα έμφυλης ισότητας στον εργασιακό χώρο.

Παράλληλα διαπιστεύτηκε ως Gender Diversity & Inclusion specialist από το INSEAD επάνω στις στρατηγικές και στις αποτελεσματικές πολιτικές που οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να δομήσουν σχετικά με την ποικιλομορφία, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά συνέδρια, όπως στο Women in Digital 2022, Most Powerful Women Summit 2021 – Fortune Greece και Delphi Economic Forum V “Building an Inclusive Future”.